Hero Banner

Tech Touchpoint Forum

Subscribe to this forum to be notified of Partner Briefings, created in collaboration with Microsoft Technology Center.

Reply
AndersHempel
Microsoft

Partner Briefing - 21.01.2021

Kære Partner

Det er med stor fornøjelse, at vi kan informere om, at Microsoft har sat strøm til en helt ny serie af månedlige Microsoft Tech Touchpoint webinarer. Webinarerne er tiltænkt partnere til brug for implementering i egne events.

 

Forinden lanceringen af et nyt Tech Touchpoint vil vi altid afholde en Partner Briefing. Formålet med briefingen er, at klæde vores partnere bedst muligt på til selv at implementere optagelsen.
Tilmeld dig næste partner briefing gratis her

 

Næste Tech Touchpoint: Digitalisering og hvad så?

Microsoft Office kontorpakken udkom i 1990 og navnlig siden introduktionen af Cloud og Microsoft Office 365 i 2011 er der kommet en række nye services, der i høj grad kan forandre og effektivisere måden vi arbejder på.


Muligheden for at øge digitalisering og benytte kunstig intelligens (AI) til talegenkendelse, oversættelse af tekster, avanceret søgning og personlig assistance til kalenderplanlægning, arkivering m.m. giver os nye mulighed for at blive mere produktive, ved at gentænke måden vi arbejder på og hvor vi arbejder.


Digitalisering og implementering af ny teknologi og navnlig forandring af vaner kræver dog et kontinuerligt fokus jf. flere undersøgelser fra bl.a. erhvervsstyrelsen og Microsoft og det vil vi se nærmere på.

Under vores Partner briefing vil vi gennemgå hvilke områder indenfor M365, vi ser et øget behov for Partner rådgivning, samt hvordan I løbende kan støtte og måle kundernes fremgang med den nye Productivity Score og indføre “Productivity as a Service”.

 

Agenda - Partner briefing

14:00

Microsoft Tech Touchpoint for partnere

 

Peter Lunding Smith
Senior Technical Architect
Microsoft Technology Center

 

14:15

Microsoft Tech Touchpoint: Digitalisering og hvad så?

 

Peter Lunding Smith
Senior Technical Architect
Microsoft Technology Center

14:30

Q&A og tak for i dag

0 REPLIES 0