Reply
t-bemerc
Microsoft

Surface voor Zakelijk gebruik

Geliefd door medewerkers, gemaakt door Microsoft!

 

ss.png

Surface voor Zakelijk gebruik biedt unieke ervaringen en specifieke functies voor het commerciële landschap, zoals professionele beveiliging en ongeëvenaard, modern beheer met AutoPilot, SEMM (Surface Enterprise Management Mode) en Microsoft Intune.


De Surface-apparaten voor Zakelijk gebruik zijn standaard uitgerust met Windows 10 Pro voor extra ingebouwde beveiligings- en beheerfuncties, zodat je al je aandacht kan vestigen op het runnen van je bedrijf.


Surface Book 3 voor Zakelijk gebruik

t-bemerc_0-1591354472090.png

Nu ben je niet meer gebonden aan je bureau en heb je altijd krachtige prestaties binnen handbereik. De nieuwe Surface Book 3 is een robuuste laptop, krachtige tablet en draagbare studio. Dit is onze krachtigste en snelste Surface-laptop tot nu toe, waarmee snelheid, grafische prestaties en veelzijdigheid worden gecombineerd.


Het renderen van videobestanden en beeldmateriaal gaat soepeler dan ooit dankzij de eersteklas grafische prestaties van de nieuwste NVIDIA® GeForce® of Quadro® grafische kaart en het snellere geheugen met tot wel 2 TB aan razendsnelle, professionele opslag en 32 GB RAM.1 (Buiten de VS: maximaal 1 TB aan opslag.)
Meer informatie 

 

Surface Go 2 voor Zakelijk gebruik

t-bemerc_1-1591354489258.png

Connectiviteit op kantoor, op locatie of onderweg. Met onze compacte
2-in-1 met de volledige kracht van Windows 10 Pro krijgen je medewerkers de klus geklaard. Met het grotere, helderder en scherpere aanraakscherm van 10,5 inch kun je je horizon verbreden.


Met een Intel® Core™ m3- of Pentium®-processor van de 8e generatie is dit de betrouwbare, snelle metgezel waarmee je jouw essentiële bedrijfsapps kunt uitvoeren. De Surface Go 2 is tot wel 64% sneller dan de Surface Go-apparaten van de eerste generatie.
Meer informatie 

 

Surface Pro X voor Zakelijk gebruik

t-bemerc_2-1591354505129.png

Je bent je concurrentie altijd een stapje voor. En dat is de Surface Pro X ook. Een strak ontwerp en ongekende mobiliteit komen samen in onze slankste
2-in-1 ooit. De Pro X heeft een helder 13-inch touchscreen met ultradunne schermranden, zodat je alle ruimte hebt om je ideeën te realiseren. Met de razendsnelle LTE-verbinding3 blijf je altijd verbonden en kun je efficiënter werken, waar je ook bent. De nieuwe Pen* wordt veilig opgeborgen én opgeladen in het Signature-toetsenbord van de Surface Pro X.*
Meer informatie

 

Voor een optimale Surface-ervaring voor Zakelijk gebruik

sd.png
Surface-accessoires* zijn geschikt voor alle apparaten
Meer informatie

 

0 REPLIES 0