Products
Share new ideas and get best practices on Cloud + AI products and services

Don't see your topic? Start a Topic
Reply
Level 1 Contributor

Azure Active Directory Authentication Issue

We have used azure active directory authentication to authenticate the user. While implementing this functionality in visual studio, it worked fine but when we tried to deploy the app to IIS, we are facing an issue. 
 

 

The issue is as below:

1) The user is redirected to Microsoft login page for authentication.

2) On entering the credentials on Microsoft login page, the user is redirected back to the app URL.

(Note: I have added the redirect URI to Azure active directory app)

3) So in the successful scenario, it should display App home page. But for our scenario, it is displaying the blank page when we deployed our app to IIS and tested it.

 

 
Could anyone please share your comments/suggestions on the above issue?
Microsoft

Re: Azure Active Directory Authentication Issue

I've certainly had similar issues before and is due to the app registration or service principals.

The things that helped me personally were:

Level 1 Contributor

Re: Azure Active Directory Authentication Issue

While creating an app in Visual Studio, I faced an issue of MissingRegistrationForLocation error. Can that be an issue?

Microsoft

Re: Azure Active Directory Authentication Issue

Absolutely - looks like it might be defaulting to a region instead of global as from memory Azure AD isn't tied to an Azure region. see https://stackoverflow.com/questions/35080712/azure-missingregistrationforlocation-the-subscription-is-not-registered-for-th as an example

Highlighted
Microsoft

Re: Azure Active Directory Authentication Issue

Hi,

For the support option, you can open a new support ticket at portal.azure.com and choosing “Enterprise applications” in the problem type. Thanks!

Lu