Hero Banner

Microsoft University

Microsoft University hjelper deg med å finne talenter.

Reply
This is an open group. Sign in and click the "Join Group" button to become a group member and start posting.
Moderator

MSU – informasjon til studenter

Microsoft University - Nyutdannet og klar for en utfordring?

Vil du bli en del av det store "Microsoftmiljøet"? Har du lyst til å jobbe med de mest innovative aktørene i markedet? Da er Microsoft University noe for deg!

Microsoft University (MSU) ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere og kunder som gir nyutdannede en helt unik karrierestart.

Merkenavnet MSU har, siden etableringen i 2007, bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU'er, så ansetter de kvalitet. MSU'ere er blandt bransjens fremste talenter, og etterspørselen er stor. For tredje år på rad ligger Microsoft University på topp over mest populære traineeprogrammer blant IT-studenter, viser Karrierebarometeret 2019.

For en MSU-kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU - kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap - både på det profesjonelle og personlige planet.

Siden 2007 har Microsoft University gitt nærmere 600 nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen.

 

Spesialiseringer

Microsoft University består av seks ulike spesialiseringer: Advanced Cloud Analytics/Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security og Azure Cloud Platform. Disse endres for hvert år, ut i fra partnernes behov.

 

Mest attraktive traineeprogrammer blant IT-studenter 2019.

For fjerde år på rad er det Microsoft University (MSU) som er det mest attraktive traineeprogrammet blant IT-studenter i Norge. Se hele topp 20-listen her.