Hero Banner

Microsoft 365 - tuottavuus ja tietoturva

Tuottavuustyökalut, tietoturva ja Surface-laitteet.

Reply
SakariAnttila
Moderator

25.1. Microsoft Tech Briefings: Microsoft Purview – Achieve a holistic data risk management strategy with Microsoft Purview

SakariAnttila_0-1671529506224.png

 

Organisaatioiden riskiympäristö on muuttunut merkittävästi viime vuosina, kun digitaalinen ympäristö jatkaa kasvuaan. Maailmanlaajuisesti kerätyn, kopioidun ja kulutetun datan määrän odotetaan kasvavan yli 180 zettatavuun vuoteen 2025 mennessä. Historiallisesti organisaatiot ovat keskittyneet ulkoisiin uhkiin; Organisaation sisäiset riskit voivat kuitenkin olla yhtä yleisiä ja haitallisia. Näitä sisäisiä riskejä ovat tietovarkaudet, tietovuodot tai arkaluontoisten tietojen luvaton käyttö.

 

Organisaatioiden on nopeasti otettava kokonaisvaltaisempi lähestymistapa tietosuojaan liittyen ja vähennettävä kokonaisriskiään.

Mutta mitkä työkalut voivat auttaa organisaatioita saavuttamaan tämän?

 

Tässä tilaisuudessa tutustut Microsoft Purview Insider Risk Management -ratkaisuun, joka on suunniteltu havaitsemaan sisäpiirin tietoturvariskit, kuten tietovuodot, ja reagoimaan niihin, samalla kun suojataan käyttäjien yksityisyyttä ja hyödynnetään vahvoja suojausasetuksia.

 

SakariAnttila_1-1671533034931.png

SakariAnttila_2-1671533092171.png

 

Tervetuloa mukaan tunnin mittaiseen Microsoft Tech Briefings: Achieve a holistic data risk management strategy with Microsoft Purview -virtuaalitilaisuuteen:

Ilmoittaudu täältä mukaan

0 REPLIES 0