Reply
MartijnC
Level 3 Contributor

Resello: dé Indirect Provider voor elke CSP partner

Resello is als CSP Indirect Provider en 'cloud-native' distributeur van verschillende SaaS- en IaaS diensten (o.a. Microsoft, Acronis, Vade Secure) geboren en getogen in Zwolle, en bedient vanuit daar met kantoren in Frankfurt en Brussel de hele Europese markt.

 

Het is onze missie om het begrijpbaar, verkoopbaar en beheerbaar maken van IaaS en SaaS-diensten voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen als specialist met een volle focus op de cloud en één contactpersoon voor al uw vragen. Ons gezamenlijke doel daarbij is u in deze specifieke productcategorie zo succesvol mogelijk te laten zijn.

 

Succesvolle samenwerking

We beginnen de samenwerking meestal met een CSP healthcheck: waar liggen voor uw bedrijf de beste kansen? We ondersteunen u daarna tijdens de samenwerking met nieuws, updates en kennis, en kunt altijd bij uw accountmanager terecht voor specifieke vragen.

 

We werken daarbij tevens samen met Microsoft Certified Learning-partners om uw collega's te trainen en te ondersteunen met het behalen Microsoft certificeringen en Microsoft competenties.

 

Automatiseringsplatform voor CSP-partners

Het Resello automatiseringsplatform ondersteunt CSP-partners (VARs, MSPs, IT-resellers, webhosters en ISVs) zoals uw bedrijf bij hun succesvolle reis in de cloud. Het platform maakt het mogelijk voor partners om vanuit één plek klanten, digitale diensten en verbruik uit te leveren, te beheren en te facturen.

 

Ons team van CSP-specialisten ondersteunt daarmee al meer dan 1.000 resellers van over de hele wereld, met sales- en supportteams in Zwolle, Brussel (België) en Frankfurt (Duitsland).

 

Wij denken graag met u mee

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons via privébericht op de community. We denken graag met u mee.

1 ACCEPTED SOLUTION
Giselle_alaniz
Microsoft

@MartijnC bedankt voor het sharen!

Partner Communications Manager OCP | The Netherlands

View solution in original post

2 REPLIES 2
MartijnC
Level 3 Contributor

Resello vanaf heden onderdeel van Pax8

We zijn verheugd om mee te delen dat Resello vanaf nu onderdeel uitmaakt van Pax8. Als distributeur van clouddiensten bedient Pax8 al de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Resello sluit daarbij aan als Pax8's Pan-Europese distributeur, met een innovatief nieuw platform, nieuwe productcategorieen en nog uitgebreidere ondersteuning. Samen delen we een absolute focus op het accelereren van clouddienst-gebruik door middel van innovatieve technologie, het gemakkelijker maken van de manier waarop onze partners clouddiensten kopen, verkopen en beheren, en een gedeelde missie om 's werelds favoriete marktplaats van clouddiensten voor partners te zijn.

 

Nieuwe platform-technologie

Wilt u als een van de eersten ge-onboard worden op ons nieuwe platform? Neem dan contact met ons voor een korte demo!


Over Pax8

Pax8 moderniseert de manier waarop partners cloudoplossingen inkopen, aan hun klanten aanbieden en beheren. Als cloud-native bedrijf vereenvoudigt Pax8 het inkooptraject en stelt het zijn partners in staat om meer te bereiken met cloudtechnologie. Pax8 biedt hen de mogelijkheid om legacy distributieoplossingen in te ruilen voor zijn bekroonde marktplaats voor cloudtransacties. Met provisioning, automatisering, facturatiemogelijkheden, brancheleidende Professional Services Automation (PSA)-integraties, presales- en aftersales-ondersteuning en training verandert Pax8 de regels van het spel binnen de markt. Het is drie jaar achtereen opgenomen in de Inc. 5000, een overzicht van de snelst groeiende Amerikaanse bedrijven. Het behaalde in 2018 de 68e plaats, het jaar daarop de 60e plaats en in 2020 de 111e plaats. Organisaties die succes willen boeken met de cloud kunnen niet om Pax8 heen. Ga voor meer informatie naar www.pax8.com.

Giselle_alaniz
Microsoft

@MartijnC bedankt voor het sharen!

Partner Communications Manager OCP | The Netherlands