Reply
Sandervleeuwen
Level 3 Contributor

QBS Group de Indirect Provider binnen het Microsoft CSP Programma

Als Microsoft Reseller heeft u gekozen om samen te werken met een Indirect Cloud Solution Provider voor uw Microsoft Cloud aanbod.

Een slimme keuze, want een samenwerking met een Indirect Provider, QBS Group, betekent dat u direct kunt beginnen met het verkopen van bijvoorbeeld: Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Sales of Marketing (CRM / Customer Engagement), Dynamics 365 Power Platform, Microsoft Office 365 en Azure. En dit zonder grote investeringen vooraf en met de meest optimale persoonlijke ondersteuning.

 

Waarom QBS Group kiezen als uw Indirect CSP Provider?

Wanneer u kiest voor QBS Group kunt u natuurlijk direct beginnen met de verkoop van Microsoft Cloud oplossingen.

Wij zijn uniek door onze focus op business applications van Microsoft en persoonlijk contact met de meest ervaren Dynamics specialisten in de markt. Microsoft-partners die samenwerken met QBS Group zijn aantoonbaar succesvoller.  

U profiteert van alle kennis en voordelen van de grootste en snels groeiende Dynamics 365 Partner community.

Via onze Marketplace hebben wij het grootse aanbod van ISV-oplossingen en bieden wij exclusief unieke Dynamics 365 oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan onze Bankkoppeling voor Dynamics 365 Business Central.

Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid assortiment diensten ter ondersteuning van alle disciplines binnen uw organisatie. Denk daarbij aan (online) producttrainingen in onze QBS Academy, marketing en sales enablement, leadgeneratie service en technische services.


Lees meer over ons CSP Programma.

 

Of neem direct contact op met Sander van Leeuwen per email: svleeuwen@qbsgroup.com

 

1 REPLY 1
Sandervleeuwen
Level 3 Contributor

Naar aanleiding van de vele vragen over ons trainingsprogramma, kan ik bijgaand alvast de link delen met het overzicht van onze trainingen: https://www.qbsgroup.com/info-centre/?content_types=qbstraining