Reply
Dirk_Cortenbach
Level 2 Contributor

Copaco: Microsoft CSP Indirect Provider; dit is wat u van Copaco mag verwachten!

Microsoft heeft aangekondigd nieuwe eisen te stellen aan Direct CSP Partners. Wanneer uw organisatie in de 12 maanden voorafgaand aan de verlengingsdatum van het huidige Microsoft Support contract minder dan $300.000 aan CSP omzet per jaar, dient u over te stappen naar het indirecte kanaal.

 

Copaco: uw keuze voor een Indirect Provider

Wat u bij een Indirect Provider krijgt, verschilt echter sterk. Copaco biedt als Indirect Provider een divers pakket aan producten en diensten aan, zoals een beheerderportal en diepgaande trainingen waar zelfs grote Microsoft-partners nog wat van opsteken. Maar, wat kunt u nog meer verwachten van Copaco als Indirect Provider?

 

  • U krijgt toegang tot Essentials en Advanced trainingsmateriaal voor Microsoft in de Copaco Cloud Value Academy, maar ook toegang tot o.a. VMware, Veeam, WorkplaceBuddy, Nerdio, Acronis, Xelion en Kaspersky.
  • U mag deelnemen aan commerciële en technische trainingen en workshops, gegeven door Copaco-experts als Gido Veekens, Stephan van de Kruis, Willem van Liempd en Rob van den Bogaard.
  • U ontvangt een op maat samengesteld opleidingsplan van trainingen en certificeringen en zelfs het volledige propositieprogramma van Windows Virtual Desktop.
  • Ons Nederlandse support team dat werkzaam is in Eindhoven ondersteunt u volledig. U kunt bij hen terecht met al uw technische vragen.
  • Het Copaco Professional Services team helpt u bij een kennis- of capaciteitsprobleem.
  • We bieden verschillende API-koppelingen om bekende handmatige processen te optimaliseren.

Naast aanbieder van Microsoft diensten en distributeur is Copaco ook Service Provider voor het IT-kanaal. We bieden een breed portfolio van clouddiensten aan. Dit alles komt samen in één selfserviceportaal waarin activatie, beheer en facturatie geautomatiseerd zijn.

 

Bent u op zoek naar een partner die u zowel commercieel als technisch kan ondersteunen op het gebied van cloud? Copaco is de kennispartij voor u. Wilt u meer informatie hierover, kijkt u dan vooral ook op https://www.cloudvalueacademy.services/2tCloud

 

Wij zijn uiteraard ook direct beschikbaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden. Neem contact op via +31 (0)40 2 306 340 of stuur een e-mail naar 2tCloud@copaco.com

 

0 REPLIES 0