Hero Banner

IAMCP Suomi

Reply
AnnaSahinoja
Level 2 Contributor

IAMCP Suomen ja TietoEVRYn verkostoitumistilaisuus ke 17.2. kello 15 alkaen

IAMCP Finland järjestää yhdessä Microsoftin ja TietoEVRYn kanssa virtuaalisen Partner-to-Partner verkostoitumistilaisuuden, jossa tarkoituksena on löytää yhteistyömahdollisuuksia muiden Microsoft-osaajakumppaneiden kanssa, ensisijaisesti Azure data-painotteisiin asiakastoimeksiantoihin.


TietoEVRY hakee kumppaneita Microsoft-ekosysteemistä alihankinta-, yhteenliittymä- tai tuoteyhteistyöhön. Yhtiön asiakkaiden tarpeiden kasvu on voimakasta mm datan hallinnan, dataan liittyvien pilviteknologioiden hyödyntämisen sekä APIen ja integraatioiden rakentamisen osilta Microsoft Azure -alustalle.


TietoEVRY hakee nyt kumppaneiksi:

  • osaajia, joilla on vahvaa käytännön kokemusta ja ymmärtämystä Microsoft Azuren data-liitännäisistä komponenteista.
  • tuote-, ratkaisukomponentti- ja palveluyrityksiä, joilla on toimialakohtaisia, datatieteeseen tai älykkääseen datan hyödyntämiseen keskittyviä, koneoppivuutta tai muita tekoälyratkaisuita hyödyntäviä tuoteratkaisuita.

Haluatko tunnustella yhteistyömahdollisuuksia TietoEVRYn kanssa? Tule mukaan keskiviikkona 17.2. klo 15.00 alkaen. Voit ilmoittautua myös erilliseen 1:1-keskusteluun.


Lue lisää ja ilmoittaudu: https://iamcp.fi/blogi/iamcp-ja-tietoevryn-verkostoitumistilaisuus-ke-17-2-2021-kello-15-alkaen/

0 REPLIES 0