Hero Banner

Arrangementer & opplæringskurs

Ressurser og oppdateringer om arrangementer og opplæring.

Reply
t-lsivertsen
Moderator

Innover og skaler med Cloud Native-apper

Digitalt innfødte organisasjoner har forstyrret tradisjonelle forretningsmodeller, og skapt et nytt paradigme for programvareutvikling kalt cloud native. Cloud-native apper lar kundene dine redusere kostnadene, svare effektivt på endrede muligheter og levere mer smidig appinnovasjon. Azure kan hjelpe deg med å gjøre kundene dine i stand til å realisere fordelene med skybaserte apper:

  • Implementer Azure Arc for å administrere skybaserte apper for å strømlinjeforme styring og administrasjon ved å tilby en enhetlig multi-sky og lokal administrasjonsplattform.

  • Distribuer serverløse løsninger på Azure Functions som opererer med mindre kode og infrastruktur samtidig som kostnadene reduseres.

  • Utvikle og distribuere skybaserte applikasjoner raskt gjennom Azure Kubernetes Service med innebygde kode-til-sky-rørledninger og rekkverk.

Gå til Innovate and Scale with Cloud Native Apps-samlingen for å lære hvordan du bruker Azure for å akselerere kundenes reise mot modernisering og bygging av nye applikasjoner.

0 REPLIES 0