Hero Banner

Tech Touchpoint Forum

Subscribe to this forum to be notified of Partner Briefings, created in collaboration with Microsoft Technology Center.

ElenaStaszak
Moderator

Microsoft Tech Touchpoint – Partner Briefing 16. marts

Kære Partner

Det er med stor fornøjelse, at vi kan invitere dig til vores næste Microsoft Tech Touchpoint - Partner Briefing d. 16. marts. Tilmeld dig denne Partner Briefing gratis ved at registrere dig her.

Microsoft har sat strøm til webinarserien Tech Touchpoint, hvor vi inviterer eksperter i studiet og på en halv time dykker ned i Microsofts produktportefølje. Alle sessionerne optages på forhånd, og I er velkommen til at anvende optagelserne i jeres egne webinarer.

 

Microsoft Tech Touchpoint partner briefing
For at I, som partnere, er klædt bedst muligt på til at anvende Tech Touchpoint konceptet i jeres webinarer, afholder vi en Partner Briefing, hvor vi forklarer jer mere om konceptet.
På partner briefingen vil vi gennemgå selve Tech Touchpoint konceptet, og hvordan du som partner kan drage nytte af konceptet i egne events. Formålet med briefingen er, at vi gennemgår en eller flere nye services samt muligheder for at forbedre vores fælles kunders forretning.

Derudover, vil vi informere jer om agendaen for næste Tech Touchpoint samt sikre, at Microsoft partnere har de rette forudsætninger for selv at inkludere Microsoft Tech Touchpoint videooptagelser i fremtidige events.

 

Agenda:

09:00

Microsoft Tech Touchpoint konceptet

Peter Lunding Smith
Senior Technical Architect
Microsoft Technology Center

09:20

Microsoft Tech Touchpoint for partnere
Elena Staszak
Partner Comms. & Event Lead
Microsoft Danmark

09:30

Q&A og tak for i dag

 

Vi ser frem til at møde jer online.

Who Me Too'd this topic