Hero Banner

Tech Touchpoint Forum

Subscribe to this forum to be notified of Partner Briefings, created in collaboration with Microsoft Technology Center.

Reply
ElenaStaszak
Moderator

Partner Briefing 17.12 og Q&A Session d. 22.12

Kære Partnere,

Vi beklager meget, at du ikke kunne komme på Microsoft Tech Touchpoint – Partner Briefing d. 17. december. Der skete desværre en menneskelig fejl ved oprettelsen af Teams Live eventet, som gjorde at ingen eksterne havde adgang.

Formålet med briefingen var at introducere dig som partner til vores nye koncept - Microsoft Tech TouchPoint. Det er en webinarserie, hvor vi vil tage udgangspunkt i nogle af de udfordringer, der rør sig i markedet blandt vores fælles kunder. Vi inviterer eksperter og/eller inddrager relevante analyser for at italesætte emner, som kan hjælpe dig som partner med at tage en dialog med jeres kunder om det pågældende emne.

 

Den første Tech TouchPoint vil foregå den 12. januar, 2021, hvor vi vil snakke IT sikkerhed blandt danske SMV’er. Her har vi Erhvervsstyrelsen med, som gennemgår en analyse de har lavet af hvor SMV’er er i dag mht. IT-sikkerhed.

 

På trods af fejlen idag, så har vi som et alternativ optaget eventet. Vi opfordrer vi dig til at se Partner Briefing optagelsen fra d. 17. december, som du kan finde her: https://youtu.be/81MfNrQOLXY

 

Du har mulighed for at deltage i en Teams live Q&A session d. 22. december kl. 15:00 – 15:30.

Deltag direkte ved at trykke på linket her: aka.ms/TTPartnerbriefing

Optagelse fra første Partnerbriefing 17 december 2020
0 REPLIES 0