Reply
Ellen_
Microsoft

Creëer de ultieme werkplek met Microsoft Surface

 

Surface is geïnspireerd op mensen en de manier waarop ze werken, waardoor ze meer gedaan krijgen op de manier waarop zij dat willen. Het Surface portfolio bestaat uit krachtige devices om te kunnen werken vanaf waar je maar wilt. Maar wist je dat je met de juiste accessoires ook de ultieme werkplek op kantoor of thuis kan creëren? Ideaal voor je klanten, zeker nu er steeds meer wordt thuis gewerkt. 

 

laptop 3 headphone.JPGSurface Laptop 3

Krijg alles gedaan met de perfecte laptop voor dagelijks gebruik. Berkrijgbaar in twee formaten: 13,5 inch en 15 inch. Sneller multitasken, verbeterde beveiliging en connectiviteit, en dat alles in een mooi jasje; zo pak je elke klus op.

 

 

 

pro 7.JPGSurface Pro 7

Waar en hoe je ook werkt, deze veelzijdige en lichte, converteerbare laptop past zich beter dan ooit aan op jouw manier van werken. Met meer kracht en grotere veelzijdigheid die gaan samen als nooit tevoren in onze klassieke, ultralichte en veelzijdige 2-in-1 voor zakelijk gebruik.  

 

 

 

docking.JPGSurface Dock 2
Maak van je Surface direct een desktop-pc met de next-gen poorten van de Surface Dock 2. Laad je apparaat en krijg toegang tot externe monitoren, een toetsenbord, muis en meer.
 
 
 
headphones.JPGSurface Headphones 2 
Luister de hele dag comfortabel en in stijl, regel het volume en pas het ruisonderdrukkingsniveaus aan met draaiknoppen op de hoofdtelefoon zelf. Wanneer je een gesprek moet voeren, wordt je stem uitzonderlijk helder vastgelegd.
 
 
 
earbuds.JPGSurface Earbuds
Premium geluid dat zich uit in ongelooflijke helderheid bij spreken en luisteren. Met het gevoelige aanraakoppervlak kun je door middel van intuïtieve bewegingen, zoals tikken, aanraken en vegen, bijvoorbeeld het volume aanpassen of oproepen beantwoorden en beëindigen.
 
 

muis.JPGSurface Muizen

Verminder de belasting van je handen, polsen en armen met toetsenborden en muizen die ontworpen zijn om je te helpen werken in meer comfortabele, natuurlijke houdingen

 

Meer informatie over het Surface portolio voor zakelijk gebruik.

 

Prijzen kunnen worden opgevraagd bij één van onze Surface distributeurs: AlsoCopacoIngram, Tech Data

0 REPLIES 0