Hero Banner

Power Platform

Microsoftin Power Platform -alusta ja -kehittäjäratkaisut.

Reply
lainetar
Microsoft

Mikä on ODOP ja miksi se kiinnostaisi Power Platform osaajia?

One Dynamics One Platform (ODOP) keskittyy yhdistämään Microsoft Dynamics Finance and Operation (F&O) sovellukset tiiviimmin Microsoft Power Platformin kanssa. Tämä mahdollistaa asiakkaita saamaan täyden hyödyn Power Platform -teknologiasta.

 

ODOP mahdollistaa Dynamics ja Power Platform elementtien helpomman määrityksen ja käyttöönoton. 

lainetar_0-1673455796434.png

2022 release wave 2 plan tuo parannuksia kehittäjän kokemukseen Finance and Operations cross-app capabilities - One Dynamics One Platform | Microsoft Learn.  Odotamme innolla alkuvuodesta julkaistavan 2023 release wave 1 planin sisältöä tämän tiimoilta!

 

Power Platform osaajien on hyvä ymmärtää, mitä tämä tarkoittaa ja millaisissa aalloissa ODOP kehitys tapahtuu. Microsoft FastTrack on luonut tietosarjan ODOP tiimoilta, joka hyödyntää jokaista Dynamics ja Power Platform kehittäjää sekä admin henkilöä: One Dynamics One Platform - Series - Microsoft Dynamics Blog.

 

Dynamics Finance and Operation hallinta on tapahtunut LCS (Lifecycle Service) kautta. F&O admin henkilöllä on kasvava tarve myös Dataversen ja Power Platform hallintaan, mutta hallinta ei ole ollut mahdollista LCS:n kautta. Toisaalta Power Platform adminit eivät ole tunnistaneet uusia F&O liitännäisiä ympäristöjä ja mahdollisesti ovat jopa poistaneet ne PP admin portaali näkymästä. Lisäksi F&O ja dataversen liittäminen on ollut hyvin manuaalista työtä. Tässä yksi näkökulma, mihin ODOP tuo parannusta.

 

lainetar_1-1673456725955.png

Kannattaa siis ehdottomasti olla kiinnostunut aiheesta ODOP - olet sitten Power Platform kehittäjä, admin tai käyttäjä! Tsekkaa FastTrack tietosarja One Dynamics One Platform - Series - Microsoft Dynamics Blog

 

0 REPLIES 0