Hero Banner

Power Platform

Microsoftin Power Platform -alusta ja -kehittäjäratkaisut.

Reply
SamiPappilaMSFT
Microsoft

Kumppanitunti pe 8.4. klo 10 - Power Apps Portals

Hei Microsoft kumppanit,

 

On jälleen kumppanitunnin aika, ja vuorossa Power Platform teemalla taas allekirjoittaneen esitys- tällä kertaa aiheesta Power Apps Portals.

 

Tiesitkö, että Power Apps Portals on oiva ratkaisumalli osallistamaan ulkoisia sidosryhmiä (mm. asiakkaita, kuluttajia, yhteistyökumppaneita, kansalaisia) organisaation liiketoimintaprosesseihin sekä niiden eri vaiheisiin, mutta samalla integroiden portaalit saumattomasti muiden yrityksen liiketoimintasovellusten kanssa.

 

Tule kuulemaan lisää, miten low-code SaaS-alustan päälle pystytte ketterästi rakentamaan näyttäviä ja ulkoisia sidosryhmiä aktivoivia ratkaisuja.

 

Suora linkki perjantain Teams-tapahtumaan on: https://aka.ms/kumppanitunti

 

Jatkokeskusteluja aiheesta, Dynamics 365:sta ja Power Platformista yleisesti voi käydä täällä foorumilla tai allekirjoittaneen kanssa vaikka sähköpostitse (etunimi.sukunimi@microsoft.com). Nähdään perjantaina!

 

EDIT1: Esityksen PowerPoint-materiaali löytyy nyt liitteenä. Esityksen nauhoite tullaan laittamaan cloudchampion.fi alustalle pian. Kommunikoimme siitä tämän postauksen päivityksellä, kun tämä on saatavilla.

1 REPLY 1
Aleksi_Kokko
Microsoft

Kumppanitunnin tallenne on nyt katsottavissa Cloud Champion -alustalla. 

Linkki tallenteeseen: https://www.cloudchampion.fi/c/kumppanitunti-power-apps-portals