Hero Banner

Partner Skilling

Find upcoming partner trainings to accelerate your skills

Reply
Ivi_Ymeraj
Moderator

Microsoft Security Exclusive Sessions for Microsoft Partners

MS_Defender_email_SLH_7.jpg

Met de toegenomen behoefte aan werken vanuit verschillende locaties, groeit bij klanten de vraag om overal productief te zijn. Tegelijkertijd zien steeds meer organisaties het belang in van verbeterde beveiliging. Die noodzaak wordt bovendien bevestigd door cijfers: vorig jaar is het aantal ransomware-aanvallen met bijna 300% toegenomen. Het merendeel van de aanvallen richtte zich op het MKB. De inzet van juiste technologie is dus belangrijker dan ooit én biedt jou als Microsoft-partner volop kansen.

Graag nodigen we je persoonlijk uit voor een aantal exclusieve en interactieve sessies waarin je alles te weten komt over de nieuwste Microsoft-beveiligingsoplossingen, zoals Microsoft Defender for Business (MDB) en Microsoft 365 Lighthouse. Ook ontdek je hoe je op basis van het Zero Trust-principe zowel gebruikers als apparaten effectief kunt beschermen én krijg je praktisch advies op het gebied van storytelling, sales en demo’s.

 

Wat je kunt verwachten:

  • Diepgaande informatie over Zero Trust, Defender for Business en Microsoft 365 Lighthouse, gepresenteerd door Microsoft-experts, zoals Tony Krijnen en Jeroen Jansen.
  • Effectieve strategieën voor storytelling, salestrajecten en demo’s, gepresenteerd door coaches op het gebied van storytelling en audience engagement.
  • Optimale voorbereiding op het SC-900 examen: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals (slechts 100 seats beschikbaar).

 

23/24/25 februari 2022
 Microsoft Security Champ Wanted

Register here 

 

2/3/4 maart 2022
Story Telling Training 

Register here

 

10 maart 2022
SC-900 Certification Training

Register here

Het aantal plaatsen is beperkt. Registreer je nu en ontvang bovendien 50% korting op het SC-900 examen.

0 REPLIES 0