Hero Banner

Norway - Microsoft Cloud Partner Program

Reply
t-lsivertsen
Moderator

Velkommen til Microsoft Cloud Partner programmet!

Nå er endelig Microsoft Cloud Partner programmet lansert! Det er en glede å ønske alle våre partnere velkommen til denne utviklingen i hvordan vi utvikler og leverer skyapplikasjoner, -tjenester og -enheter til kunder overalt. Med den globale rekkevidden, strategiske investeringer og teknologistakken fra Microsoft, gir vi partnerne våre muligheten til å skape og selge differensierte produkter og ende-til-ende-løsninger for kunder i alle scenarier og bransjer. I tillegg er vi forpliktet til å gjøre Cloud Partner Program til et gunstig sted for alle partnere, enten du bygger og selger tjenester, programvareløsninger eller enheter. 

 

Gjennom Cloud Partner Program er vår forpliktelse å gi deg investeringer og global rekkevidde for å differensiere tilbudet ditt, skalere kundeforbindelsene dine og posisjonen for langsiktig lønnsomhet:

 

  • Benytt deg av det største teknologiøkosystemet: Med bredden av Microsofts teknologistakk, spesialbygde partnertilbud og vår omfattende kunderekkevidde, tilbyr Cloud Partner Program muligheter for deg å raskt utvikle og selge konkurransedyktige løsninger til kunder over hele verden. Ved å samarbeide med oss kan du utvide virksomheten din i Microsofts skala og utvide kundeforbindelsene dine i markeder og bransjer over hele verden.

  • Innover på den mest omfattende end-to-end-skyplattformen: Enten du vil utvikle eller utvide Microsoft Cloud, gi kundene førsteklasses løsninger og tjenester eller selge banebrytende enheter, er Cloud Partner Program måten vi støtter målene dine på. Som partner kan du få mer ut av Microsofts investeringer for å holde deg og kundene dine i forkant av skyinnovasjon.

  • Gjør forretninger med en partner du kan stole på: Ved å velge å samarbeide med Microsoft, velger du et partnerskap sikret på et sterkt fundament av tillit bygget over flere tiår. Cloud Partner Program er hvordan vi forblir ansvarlige overfor deg og dine kunder. Med vår samlede dype forståelse av hva bedrifter trenger for å møte nye muligheter og drive langsiktig lønnsomhet, kan vi jobbe sammen for å styrke mennesker og organisasjoner overalt for å oppnå mer.

Ønsker du å se nærmere på hva dagens endringer betyr for bedriften din? Les mer her: MPN BLOG | Welcome to the Microsoft Cloud Partner ... - Microsoft Partner Community

0 REPLIES 0