Hero Banner

News from Sweden

Reply
a-ssandhu
Moderator

Nu kan partners anställa nya talanger med hjälp av Partner Academy!

 

Partner Academy for Biz App Partners 

2024 förutspås teknikindustrin saknar 70 000 resurser. Under våra möten med många av våra partners har vi hört att kapacitet är ett av de största hindren för att växa som företag inom Business Applikations. För att råda bot på detta lanserar vi nu Microsoft Partner Academy. Initiativet kommer från Western Europé och är idag redan etablerat i fyra Europeiska länder.

 

Där resultatet har bidragit till fler skillade kandidater och sedan garanterad anställning hos partners. Syftet går ut på att partner får välja duktiga kandidater som sedan skillas och får en garanterad anställning hos våra partners.   Det kommer var en blandad kandidat skara från bl.a. universitet och högskola där vi dessutom beaktar mångfald och inkludering. Du som business applikation partner har redan tagit del av Partner Pladge, har nu möjligheten att både lösa glappen för saknad resurser och skapa inkludering.

 

Välkommen till årets kick-start informationsträff den 30 mars, kl11-13:30. Där vi pratar bl.a om programmet och där Nastaran Soultani kommer att ta oss på en rundvandring på Space Academy.

Där vi dessutom bjuder på Lunch, På vårat härliga kontor Regeringsgatan 25 och möjligheten och delta online finns. 

Partner Academy.JPG

Är du en Business Applications partner? Registera dig redan nu  Välkommen till Microsoft Partner Academy – Sweden Cloud Champion

0 REPLIES 0