Hero Banner

News from Sweden

Reply
a-ssandhu
Moderator

MISSA INTE VÅRA LIVE EVENT "GET TO KNOW MICROSOFT"

Välkommen till en trevlig kväll hos oss på Microsoft och ta chansen att lära känna oss lite närmare.

Detta är ett tillfälle för dig som partner att nätverka och få det senaste nytt inom våra lösningsområden. 

Har du frågor inom Bizapp, eller Modern Work. Kanske vill du veta det senaste inom security. 

assandhu_0-1650956153515.png

 

 

5/5 13-17.00

Get to know Microsoft IOT/AI

Välkommen till en inspirerande eftermiddag hos oss på Microsoft där du får chansen att lära känna oss lite närmare.

 

Vi avsätter eftermiddagen till att fokusera på vad som är nytt och aktuellt inom Microsoft IoT och hur ni som partner kan jobba tillsammans med oss samt vilken hjälp stöttning vi kan erbjuda inom Microsofts partnerorganisation

Registera dig nu https://techdata.cloudchampion.se/c/get-to-know-microsoft-iot-ai/

17/5 13-17.00

Get to know Microsoft - Sustainability

Denna gång har vi fokus på vad som är nytt och aktuellt inom hållbarhet. Vi har sällskap av bade vår partnerorganisation och vår säljorganisation samt Customer Success så passa på och kom hit och lär dig mer om oss och bygg ditt nätverk! Vi diskuterar vår gemensamma affär och hur vi arbetar med området samt visar hur du som partner kan få ut mesta möjliga av ditt partnerskap med Microsoft. Under eventet så kommer vi gå igenom: En övergripande nulägesorientering av området och vad som är aktuellt. State of the Business: Vad erbjuder Microsoft kunder och hur kan Partners och Microsoft samarbeta på det här viktiga området ! Inspiration kring hur olika delar av branchen kan addressera hållbarhet. 

Kommer strax

24/5 13-18.00

Get to know Microsoft - Marketplace

Vill du öka din lösningsförsäljning genom att dra nytta av Micrsofts försäljningskanaler och samtidigt minska dina deploymentkostnader Du kanske också har funderat på hur du kan expandera globalt på ett enkelt och bekvämt sätt? Det låter ju bra, men hur? Detta och mer ska vi dela under en eftermiddag på Microsoft Sverige. Vi kommer gå från zero to hero kring hur du skapar erbjudanden och säljer genom Microsoft Marketplace samt skillnad mellan olika säljformer. Du får också tips på hur du kan maxa din ROI när ditt erbjudande är lanserat. Vi har bjudit in några av våra partners som gjort resan som kommer att dela sina erfarenheter och vi guidar även kring hur du själv kan sätta igång att lägga upp ditt första transact-erbjudande i portalen.  Vi diskuterar vad du ska tänka på tekniskt men också hur du går till marknaden på ett effektivt sätt.

Kommer strax

2/6 13-17.00

Get to know Microsoft - Modernize apps

Det här med att skriva kod fortare, med högre kvalitet och att leverera fler och fler features för varje sprint helst för lägre kostnad och med bättre prestanda, vore det inte härligt med en eftermiddag med konstruktiva dialoger kring hur man gör det rent praktiskt? Då ska du inte missa denna event!

Välkommen till en eftermiddag för att lära känna Microsoft och oss som jobbar med Application Innovation, för att nämna några delar av det vi gör, applikationsmodernisering, cloud native arkitektur och DevOps.

Registera dig redan idag: https://techdata.cloudchampion.se/c/get-to-know-microsoft-application-innovation/

14/6 13-17.00

Get to know Microsoft - Security

Lär dig det senaste inom security och diskutera lösningar som passar dig som partner. 

Kommer strax

 

Glöm inte att följa oss på Linkedin: (5) Microsoft Sweden Partner Group | Grupper | LinkedIn

eller på Yammer: (7) Yammer : Microsoft Partner Network Sverige : All Company : New Conversations

0 REPLIES 0