Hero Banner

Microsoft University

Microsoft University hjelper deg med å finne talenter.

Reply
This is an open group. Sign in and click the "Join Group" button to become a group member and start posting.
Microsoft

Microsoft partnere som deltar 2

 Amesto-Firspoint-Black.png

 

Amesto Firstpoint er en del av Amesto Solutions og lever etter misjonen "Simplifying Business". Vi skaper bedre beslutninger ved å samle, analysere og visualisere data og tilgjengeliggjøre dem der beslutningene tas. Amesto Firstpoint ansetter de kun de beste og mest talentfulle innen våre fagområder, og har troen på at fornøyde ansatte og en kundeopplevelse som overstiger forventningene er viktige nøkkelfaktorer. Vi har hatt stor suksess med vårt trainee-program Firstpoint Academy over flere år. Amesto Firstpoint er mangeårig Gold Partner hos Microsoft innen områdene Data Analytics og Data Platform. En karriere som BI konsulent hos Amesto Firstpoint er lærerik, stimulerende og utfordrende. Life is now: work somewhere awesome!

 

 

Syscom-logo-RGB_extended_positive (002).png

 

Syscom er spesialister på Service Management og IT sikkerhet. Vi tilbyr konsulenttjenester, rådgivning og markedsledende programvare. Vi leverer programvare fra ServiceNow, BMC, Pureservice, Splunk, Symantec, MobileIron, Microsoft, Cybereason og Rapid7

 

Syscom har en sterk kultur og et godt arbeidsmiljø, Syscomerne trives godt sammen og har det moro på jobb og fritid. Vi har forskjellige aktivitetsgrupper, den mest populære er buldring. Vi holder til i moderne og trivelig lokaler midt på Majorstua i Oslo. Utsikten er fantastisk! Hvordan tilrettelegger dere for videreutvikling og kompetanseheving? Som konsulent er det viktig med faglig oppdateringer og utforsking av nye teknologier, trender og prossessområder. Sammen med din leder vil du lage en kompetanseplan som hensyntar dine egne ønsker og bedriftens behov – sammen blir vi enda bedre! Hvilken kandidatprofil ser dere etter? Har genuin interesse for teknologi! Er kunnskapstørst Profesjonell lagspiller Evne til å arbeide systematisk og selvstendig Passer med Syscoms verdier; by på seg selv, vilje til suksess og mot til å skape Hva kan en nyansatt i Syscom forvente seg? Første år i Syscom vil du delta i et onboarding-program med tett oppfølging og buddy-ordning. Du vil oppleve trygge rammer og tydelige forventninger. I løpet av dette året vil vi sammen stake ut din kurs i Syscom. PS! Vi ønsker å bli med på skolebesøk på nyåret.

 

 

Thumb-Lanekassen-fra nettsiden.png

 Hos oss får du

  • Engasjerte kollegaer som utfordrer deg
  • Mulighet til å forme din egen stilling Lånekassen er en statlig virksomhet som følger statens regler for ferieavvikling, fleksitid og øvrige arbeidstidsbestemmelser.
  • Spisepause og overtid er betalt.
  • Tjenestetelefon inngår. Bredbånd dekkes etter behov.
  • Medlemskap i bedriftsidrettslag og muligheter for trening i arbeidstiden
  • Fleksibel arbeidstid · Medlemskap i Statens pensjonskasse med gode forsikrings-, låne- og pensjonsordninger.

Det er gode muligheter for faglig utvikling og karriereutvikling i Lånekassen.

 

Om deg

I løpet av 2020 skal Lånekassen flytte systemene våre over i skyen (Azure). Vi har en ledelse som ser all den fantastiske teknologien som tilbys der og har bestemt at dit skal Lånekassen. Vi gleder oss og er godt i gang med å forberede dette. Du er en nyutdannet teknolog med spesiell interesse for sikkerhet og skyteknologi. Du har et ønske om å bidra til at Lånekassens sikkerhetspolicy, rammer og sikkerhetsløsninger er tilpasset et liv i skyen. Du setter pris på komplekse utfordringer og finner løsninger på en strukturert og effektiv måte. Du trives både med analyser og konseptarbeid, samt med implementasjon, forvaltning og drift av sikkerhetsløsninger. Har du i også meninger om hvordan IT-systemer bør være bygd opp? Hvilke teknologier og rammeverk som best løser et problem (uten å skape tre nye)? Og om hvordan sikkerhetsdimensjonen best kan inngå som et ledd i utviklingsprosessen (DevSecOps)? Våre systemer og prosesser er i utvikling og vi ønsker diskusjon og innspill. Liker du i tillegg å delta på meetups og være med på eller se presentasjoner fra sikkerhets- og teknologikonferanser? Skulle du ønske det var flere timer i døgnet til å se og lese alt du ønsker å være oppdatert på? I så fall er du en person vi veldig gjerne vil komme i kontakt med.

 

Om Lånekassen

Vi er sannsynligvis den mest moderne statlige etaten i Norge. Vi utvikler IT-systemene selv, og jobber i tverrfaglige team med å forvalte og videreutvikle disse. Mens noen løser de daglige hendelsene, sørger andre for at systemene videreutvikles i tråd med politiske føringer. Vi har egne team for applikasjonsdrift med folk som liker å jobbe med servere og PowerShell. Vi har team som kontinuerlig forbedrer applikasjonene våre og utfører detektivarbeid når det oppstår feil. Andre jobber i prosjekt og forbedrer måten vi møter kundene på, mens noen lager nye og bedre tjenester gjennom å utveksle data med andre virksomheter. Hele dette orkesteret dirigeres av en utviklingsleder som sørger for at alle som vil får gå hjem før det blir kveld. Vi har et livlig og kompetent miljø med fokus på moderne systemutvikling og et motiverende samfunnsoppdrag, hvor du får mulighet til å sparre med mange dyktige kollegaer. Våre ansatte og innleide konsulenter stortrives hos oss! Vår IT-avdeling scoret så høyt på arbeidsmiljøundersøkelsen at byrået som utførte den trodde de hadde regnet feil.

Omega er et konsern med hovedkontor i Rogaland, og vårt mest kjente system er

prosjektstyringsverktøyet Pims som vi har levert til aktører innen olje og gass, helse, samferdsel, energi og

bygg i over 25 år. Vi har nasjonale avdelingskontor i Stavanger, Bergen, Oslo, og internasjonale kontor i

Frankrike, USA, Canada, Australia, Litauen og Singapore.

 

 

 

Logo_Move.png

 

Move tilbyr rådgivning, design, implementering, drift, forvaltning, support og feilsøking samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter. Moves strategi er å tilby unik spisskompetanse som utfyller kunders egen kompetanse innenfor områder det er dyrt og uhensiktsmessig for kundene å bygge egen kompetanse. Kompetansemiljøet i Move tiltrekker seg dyktige konsulenter som ønsker å fokusere på sitt fagfelt. Et gjennomarbeidet metodeverk "The Move way of consulting" sikrer høy kvalitet og gjennomføringsevne. I kundeundersøkelse ga 48 store og mellomstore virksomheter i Norge Move en score på 5,6 av 6,0 mulige på profesjonalitet og kvalitet.

 

Arbeidsmiljøet hos Move er som ellers i IT-bransjen, hektisk og svært variert og spennende, noe som reflekteres av den stadig raskere utviklingen som skjer på teknologisiden.

 

Move levere av spisskompetanse, og vi setter derfor av både tid og ressurser til kontinuerlig kompetanseheving, både deltagelse på seminarer og kurs/sertifiseringer. Alle nyansatte Juniorer i Move vil kjøres gjennom vårt Graduate program som sikrer en god utvikling og progresjon både faglig og som konsulentprofil. Vi ser etter profiler som ønsker å være med på å bidra til utviklingen av Move, og ønsker profiler med et brennede engasjement for teknologi og som ikke aldri er utlært.

 

Itera logo PO red 180x180 copy.png

I Itera er vi spesialister på å skape digital virksomhet. Vi brenner for design og teknologi, og jobber tverrfaglig for å få frem kraften i kombinasjonen. Vi er realiseringspartner for virksomheter som ønsker å bringe samfunnet videre gjennom å utnytte mulighetene som ligger i gode brukeropplevelser og fremtidsrettet teknologi.

 

Det er jo til syvende og sist folka det handler om. Hos oss finner du et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb. Du blir kjent med en kultur som er preget av stor takhøyde, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

 

Hvordan tilrettelegger dere for videreutvikling og kompetanseheving? En av verdiene våre er «lidenskapelig». Hos oss finner du 500 «nerder», alle med et sterkt og lidenskapelig forhold til faget sitt. Vi vet at også du bærer på en faglig stolthet – det er blant annet derfor vi ønsker at du skal begynne å jobbe hos oss. Er du som oss, er du også opptatt av å utvikle deg videre. Derfor setter vi opp en personlig og individuell kompetanseplan sammen med deg. Du vil også kunne delta på fagkvelder nesten hver uke, og flere ganger i året samler vi alle ansatte og setter av hele dagen til å boltre oss i ny teknologi, metoder, teknikker og trender.

 

I Itera gjør vi en forskjell. Både som selskap og som individer. Det å jobbe i Itera betyr at du får muligheten til å gjøre en forskjell for både kunder og kollegaer – og faktisk også for deg selv. Våre ansatte har kunnskap både i bredden og i dybden. Fellesnevneren er lidenskap for fag. Det er derfor vi forventer arbeid av høy kvalitet. Det er en forventning vi tror du trives med. Til gjengjeld kan vi love at du utvikler deg både faglig og personlig.

 

Sopra Steria_logo.png

 Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 1800 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019, men også sørget for at vi de tre siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim og Stavanger.

 

Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land. Hovedkontoret ligger i Paris, og du kan lese mer om gruppen og investorinformasjon på gruppens nettside.

 

The world is how we shape it.

Dette er slagordet vårt. I det legger vi at verden blir hvordan vi i fellesskap skaper den. Det er opp til oss, og vi skal ta vår aktive del i utviklingen. Og med vi, mener vi våre kollegaer, kunder og vårt økosystem av partnere. Vi tror sterkt på å samarbeide for å skape endring. Målet vårt er å fremme modige valg, handle proaktivt, slik at vi er med og former verden. The world is how we shape it.