Hero Banner

Microsoft University

Microsoft University hjelper deg med å finne talenter.

Reply
This is an open group. Sign in and click the "Join Group" button to become a group member and start posting.
Moderator

MSU – informasjon til partnere

Microsoft University hjelper deg med å finne unge digitale talenter.

Microsoft University (MSU) er et rekrutterings- og opplæringsprogram som drives av Microsoft for Microsoft sine partnere og kunder i Norge. Programmet ble initiert som et svar på kompetanse - og arbeidskraft-mangelen i et stadig ekspanderende marked. MSU ble etablert i 2007 som et svar på denne store etterspørselen av Microsoftkompetanse. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere som gir nyutdannede en helt unik karrierestart. De senere årene har vi også åpnet opp denne mulighet for kunder av Microsoft.

Programmet består av et intensivkurs (ca. seks uker) der kandidatene får skreddersydd opplæring og sertifiseringer i Microsoft-teknologi før de går rett ut i fast jobb hos en av våre MSU-partnere.

Merkenavnet MSU har bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU'er, så ansetter de kvalitet. MSU'ere er blandt bransjens fremste talenter og etterspørselen er stor. For tredje år på rad ligger Microsoft University på topp over mest populære traineeprogrammer blant IT-studenter, viser  Karrierebarometeret 2019.

For en MSU-kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU-kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap - både på det profesjonelle og personlige planet.

Siden 2007 har Microsoft University gitt nærmere 600 nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere eller kunder. Microsoft University kan være DIN mulighet til å sikre seg deg de aller beste talentene.

 

Hvorfor bli en Microsoft University-partner?

Å finne de beste hodene vet vi er en utfordring. Microsoft University hjelper deg ikke bare med å finne potensielle kandidater, vi sørger også for at de er får en solid opplæring før de starter i ny jobb.

Microsoft University gir deg tilgang til høyt kvalifiserte nyutdannende. Vi har ulike aktiviteter med høgskoler og universiteter for å tiltrekke oss de beste talentene og vi tar oss av screening og førstegangsintervju. Som MSU-partner blir du presentert for kandidater som er kvalifiserte. Dette gjør det enkelt for din bedrift å finne fremtidens IT-talenter. Vi promoterer også din bedrift ut på skoler og som MSU-partner har du muligheten til å delta på bedriftspresentasjoner og karrieredager sammen med MSU.

Å være MSU-partner er lønnsomt da dere får raskt fakturerbare ressurser og å ansette og investere i unge talenter er viktig for langsiktig kompetansebygging.

 

Hvordan bli en Microsoft University-partner?

Dersom din bedrift er kunde eller partner av Microsoft har du mulighet til å bli en MSU-partner. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn påmeldingsskjema som du får tilsendt per e-post.

MSU går én gang i året og har oppstart i august. 

Alle kandidater som skal delta på MSU må være ansatt før kursstart, dvs. i løpet av våren, og er klare til å starte i jobb rett etter kurset.

Microsoft University går 1 gang i året og har oppstart i begynnelsen av august. Alle kandidater må bli ansatt før kursstart, dvs. i løpet av våren, og er klare til å starte i jobb rett etter kurset. Som partner velger du selv om du vil benytte deg av kandidater vi har i vår database eller om du vil finne egne kandidater.

 

Spesialiseringer

Microsoft University består av seks ulike spesialiseringer: Advanced Cloud Analytics/Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security og Azure Cloud Platform. Disse endres for hvert år, ut i fra partnernes behov.

 

Disse partnerne ble med i år !

Logoer.png