Hero Banner

Microsoft University

Reply
ahorst
Microsoft

Kort om Microsoft University (MSU)

 

Picture1.png

 

Generell informasjon


Microsoft University (MSU) er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft og Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. MSU ble etablert i år 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i det norske markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft, Glasspaper og Microsoft partnere og kunder.

 

Påmeldte partnere og kunder får tilgang til en kandidatportal som inneholder kvalifiserte nyutdannede som har vært gjennom et førstegangsintervju. Deretter kaller man inn kandidater til intervju og skriver under en arbeidskontrakt med kandidaten man ønsker å ansette med oppstart senest 10. august. Kandidatene går gjennom seks intensive uker med kurs og sertifiseringer. Dette bidrar til at de nyutdannede kommer raskt ut i fakturerbart arbeid. Det er rekruttert 700 konsulenter gjennom MSU siden 2007. For fjerde år på rad er det Microsoft University (MSU) som er det mest attraktive traineeprogrammet blant IT-studenter i Norge. Se hele topp 20-listen her. 

 

Programmet består av syv ulike spesialiseringer: Azure Cloud Platform, Dynamics 365  Customer Engagement, Cloud Security, .Net Azure Developer, Advanced Cloud Analytics/Azure Data Enginer, Machine Learning og Dynamics 365 – Finance and Operations.. Disse endres for hvert år, ut ifra partnernes behov.

Glasspaper leverer alt av kurs og kursmateriell, i tillegg til å håndtere første del av rekrutteringsprosessen til MSU.

 

Glasspaper Learning tilbyr et bredt kurssortiment som Norges største kompetanseleverandør og testsenter innenfor teknologi. GPL har kurset opp de tyngste konsulentmiljøene i Norge og har rundt 10.000 kursdeltakere i året og sertifiserer rundt 4000 årlig. Selskapet har blant annet 80 % markedsandel på Microsoft kurs, og har vunnet en rekke Microsoft priser.

 

Glasspaper People er Microsoft sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet siden år 2013. Glasspaper People er et selskap som har spesialisert seg på rekruttering og utleie av IT-personell, og har vært MSU sin rekrutteringspartner siden år 2013.

 

Kontaktinformasjon

 

Celine Ferrero Eken

Partner- og skoleansvarlig

celine.eken@glasspaper.no

+47 945 40 234

 

Tina Bäckmark

Rekrutteringsansvarlig

Tina.backmark@glasspaper.no

+ 47 413 24 783 

0 REPLIES 0