Reply
sandevanleeuw
Level 3 Contributor

MCPP Update - Nieuw SMB track voor de Business Application Designation

Microsoft heeft enige tijd geleden het nieuwe Microsoft Cloud Partner Programma aangekondigd met de 6 solution designations. Een van de uitdagingen die veel van onze partners naar voren brachten, zijn de relatief hoge thresholds en het aantal gecertificeerde mensen dat nodig is om de Business Application solution designation te krijgen.

Naar aanleiding hiervan heeft Microsoft aangekondigd om een SMB track naar de Business Application Designation te maken.
https://lnkd.in/dcSZJmCP
Het Business Applications SMB track zal op alle punten verschillen van de Enterprise track in termen van de te behalen bedragen, om zo beter aan te sluiten bij partners die zich voornamelijk richten op de SMB markt. Er zijn minder gecertificeerde mensen nodig en de omzet thresholds worden verlaagd, hoewel er wel meer customer adds moeten worden toegevoegd en er meer groei nodig is om de maximale punten te behalen.

Uw organisatie wordt automatisch ingedeeld in een van de twee tracks, afhankelijk van het aantal en de grootte van uw klanten. Dit is te zien in Partner Center, zodat u uw vooruitgang kunt volgen en kunt zien op welke punten u zich moet verbeteren om dit SMB track te behalen.

Meer informatie en details over deze Business Application designation zijn te vinden op de Microsoft Partner Network-website en Partner Center Docs.

Het nieuwe SMB track is in het leven geroepen om meer partners te helpen bij hun reis naar de Cloud en het behalen van de designation met de bijbehorende voordelen, maar het zal nog steeds niet eenvoudig zijn. Wij als Companial zijn er om u hierbij te helpen.

Bezoek voor meer informatie over het Microsoft Cloud Partner-programma onze Fast Track to Microsoft Cloud Partner Program.
https://lnkd.in/djzjE-3F

The Microsoft Cloud Partner Program Part 1 https://lnkd.in/eFP574mf
The Microsoft Cloud Partner Program Part 2 https://lnkd.in/e4kaeZXV
The Microsoft Cloud Partner Program Part 3 https://lnkd.in/eWDaRBMs

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met uw Partner Success Manager.
Bent u geen Companial member, neem dan contact op met Joey Willemse joey.willemse@companial.com

#mcpp #partnerprogram #microsoft #smbtrack

0 REPLIES 0