Hero Banner

Microsoft 365 - tuottavuus ja tietoturva

Tuottavuustyökalut, tietoturva ja Surface-laitteet.

Reply
SakariAnttila
Moderator

Uuden aikakauden Surface-laitteet julkaistu / Microsoftin Surface Laptop 4- ja Pro 8 -laitteet nyt huimassa alennuksessa!

Microsoft esitteli 12.10. uuden aikakauden Surface-laitteita. Uusina laitteina esiteltiin Surface Laptop 5-, Surface Pro 9- ja Surface Studio 2+ -laitteet. Surface Pro 9 on saatavilla myös uudella Microsoft SQ®3 -prosessorilla, joka tarjoaa nopean 5G-yhteyden ja jopa 19 tunnin akunkeston. Lisäksi siinä on täysin uusi neuraaliprosessointia hyödyntävä Neural Processing Unit (NPU) -yksikkö, joka mahdollistaa uusia tekoälyominaisuuksia ja uudistaa yhteydenpidon ihmisten välillä.

 

Lisäksi lisälaitteina julkaistiin Teams-yhteensopiva Microsoft Presenter+ -kaukosäädin sekä Microsoft Audio Dock -telakka, joka auttaa parantamaa työpöydän järjestystä ja kohentaa äänentoistoa. Lisätietoa uudistuksesta on koottu tiedotteeseemme.

 

Microsoftin Surface Laptop 4- ja Pro 8 -laitteet ovat nyt huimassa alennuksessa! 

Microsoftilla on 16.12. asti voimassa tarjouskampanja, jonka aikana kuka tahansa yritysasiakas voi hankkia valikoituja Surface-laitteita jopa -22% alennuksella. Lisätietoa saat omalta Surface-jälleenmyyjältäsi tai Microsoftin yhteyshenkilöltäsi.

 

SakariAnttila_0-1667829541872.png

 

1 REPLY 1
Haba
Microsoft

Kannattaa muistaa, että Microsoftilta saa myös Surface-laitteita ketterästi lainaan. Eli jos itse tai asiakkaanne tarvitsee lyhyeen lainaan laitteita, niin olkaa yhteydessä minuun tai Surface-kumppanivastaavaan, Mikko Livolaan. Myös kaikkein uusimpia malleja löytyy jo!