Hero Banner

KUMPPANIFOORUMI - General

Tiedotteet, tapahtumat, koulutukset, paikallinen keskustelu.

Reply
VeskuPaananen
Microsoft

Suomenkielinen esitys MCPP-ohjelmasta ja muutoksista MPN-kumppaniohjelmaan 3.10.2022 alkaen

Hyvät kumppanit!

 

EDIT: Löydät tuoreemman lokalisoidun Kumppanien Pelikirjan MCPP-ohjelmaan osoitteesta https://aka.ms/MCPPpelikirja 

 

Lokakuun 3. päivä lähestyy ja sen mukana uudet Microsoft Cloud Partner Program (MCPP) -ohjelman mukaiset ratkaisukumppaneiden nimikkeet ja spesialisaatiot. Vanhat Silver ja Gold-tasot jäävät pois heti 3.10., mutta vanhat MPN-edut jatkuvat. Kumppanit voivat hakea uusia MCPP-nimikkeitä (designation) heti 3.10. alkaen. Mikä parasta, niin uuden MCPP-ohjelman mukana tulee saataville uusia etuja Azure crediteistä ja -lisensseistä niin markkinointiin ja tukeen. Lisäksi mm. olemassa olevat insentiivit jatkuvat vuosipäivään asti.

 

Näistä kaikista uusista asioista voit lukea lisää, ja suunnitella tavoittelevasi oman organisaatiosi kannalta parhaita ratkaisualueiden nimikkeitä, tutustumalla liitteenä olevaan suomenkieliseen esitykseen MCPP-ohjelmasta. Esitys pitää sisällään paljon linkkejä hyödyllisiin materiaaleihin.

 

Jaa esitys organisaatiosi sisällä, jotta kaikki ymmärtävät mitä etuja uudet ohjelmat tulevat tarjoamaan kumppaneille ja miten niiden avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi Microsoftin pilven avulla yhdessä meidän kanssa.

 

Lisäksi on hyvä huomioida, että Specialized-tason erikoistuneille kumppaneille on nyt tarjolla valtavasti uusia etuja. Kannattaakin ehdottomasti viedä oma syvä osaaminen Specialized-tasolle (entinen Advanced Specialization -taso) asti, jolloin on pääsy kaikkein parhaisiin Microsoftin myyntiohjelmiin ja -tukiin.

 

Huom! Osa dokumenteista kuten FAQ ja Benefits päivittyvät ja kannattaakin katsoa linkistä viimeisin versio. Mm. FAQ päivittyy käytännössä viikoittain tällä hetkellä.

 

Hyvää matkaa kohti uusia nimikkeitä ja tarvittaessa ole yhteydessä kumppanitukeen, niin saat apua meiltä eteenpäin.

Terkuin,

 

VESKU ja koko Suomen Microsoftin kumppanitiimi

 

 

PS: Tuorein englanninkielinen Overview Deckin versio löytyy tämän linkin takaa: https://assetsprod.microsoft.com/mpn/en-us/overview-deck-explore-details-about-the-program.pdf

2 REPLIES 2
VeskuPaananen
Microsoft

Hei kumppani ja tervetuloa uuden MCPP-kumppaniohjelman aikaan!

 

Tästä päivästä 3.10.2022 lähtien vanhat Silver- ja Gold-kompetenssit eivät ole enää olemassa ja kumppanit eivät voi käyttää niitä markkinoinnissaan. Vanhan edut sen sijaan ovat edelleen voimassa ja ne voi uusia vielä tulevana vuosipäivänäkin.

 

Koska muutokseen tottumisessa menee vielä aikaa ja esimerkiksi asiakkaat saattavat vielä vaatia Silver- tai Gold-statuksen tarjouspyynnössään (RFP/RFQ), kumppanit voivat ladata virallisen todistuksen (certified letter) siitä, että heillä on ollut voimassa oleva Silver/Gold-kompetenssi 30.9.2022.

 

Tämän todistuksen sekä uudet ratkaisukumppanien tittelien merkit (badge) voi ladata uudistuneesta Logo Builderistä kumppanin Partner Centerin Benefits-osiosta. Kumppanilla on mahdollisuus muokata todistukseen tulevaa informaatiota.

 

Tarkemmat ohjeet löydät tästä: 

https://learn.microsoft.com/en-us/partner-center/mpn-logo-builder#create-a-certified-letter-using-logo-builder

VeskuPaananen
Microsoft

Syyskuun ensimmäisessä Kumppanitunnissa 2.9. käsiteltiin alussa kumppaniohjelman muutoksia ja MCPP-ohjelmaa. Katso webinaarin nauhoite ja materiaalit ao. linkistä Clound Champion -palveluun (vaatii rekisteröitymisen):

https://www.cloudchampion.fi/c/02-09-kumppanitunti-mita-uutta-azuressa/ 

 

PS: Joka toinen viikko tulevat Kumppanitunnit ja niiden sisällöt löydät osoitteesta https://aka.ms/kumppanitunti