Reply
Stevan
Visitor 1

Sequint, a Crayon company - De Cloud Solution Provider die u helpt groeien

Wie zijn wij?

Crayon is een wereldwijde organisatie met Scandinavische roots. We zijn een leider in software asset management services en cloud services. Door meer dan 20 jaar ervaring wereldwijd zijn wij uw betrouwbare gids en partner in het complexe cloudlandschap. Sinds vorig jaar maakt Sequint B.V. onderdeel uit van de Crayon Groep.

 

Crayon en Microsoft hebben al jarenlang een goede samenwerking. Op basis hiervan hebben we in eigen beheer een uniek platform ontwikkeld: ‘Cloud-iQ’. Dit innovatieve platform is awardwinning en loopt synchroon met alle nieuwste innovaties. Het platform voldoet continue aan de nieuwste eisen van privacy en security.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Cloud-iQ geeft u in 1 oogopslag een overall overzicht van de lopende kosten, de licentieafnames, en de winst. Met Cloud-iQ kunt u eenvoudig faciliteren, monitoren en beheren. U betaalt alleen voor wat u afneemt, en u bepaalt wat belangrijk voor u en uw klant is.

 

Wij hebben een uniek support team die 24/7 voor u klaarstaat. Voor ons is het belangrijk dat u zich begrepen en gehoord voelt. Wij denken graag met u mee en helpen u een oplossing vinden voor de vragen die u heeft, maar zeker ook voor de vragen die uw klant heeft. Daarbij is vertrouwen de basis van een goede relatie.

 

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, dat is de verantwoordelijkheid van onze 500 Cloud en Software experts, die actief zijn in 35 landen. Dat maken wij waar door in goed contact te staan met onze software partners, maar zeker ook doordat wij al meer dan 20 jaar in vak in zitten. 

 

Maak direct een afspraak

 

 

0 REPLIES 0