Reply
Jade_Ingram
Visitor 1

Ingram Micro Cloud | More as a Service

 

De overstap naar een indirect partnerschap met Microsoft zien we bij Ingram Micro Cloud steeds vaker. Ingram Micro Cloud is niet voor niets uitgeroepen tot Microsofts 2020 Indirect Provider Partner of the Year en wordt actief ook aanbevolen door Microsoft zelf.

 

Als een indirecte CSP partner die met Ingram Micro Cloud werkt, blijft u profiteren van de voordelen van een directe relatie. En dat terwijl u profiteert van een snellere time-to-market, zonder complexe en kostbare systeemintegratie.

 

Tier 1

Tier 2

U moet Microsoft een bedrag van $15.000 aan jaarlijkse investering betalen voor support.

Wij bieden de support.

Gebruik gratis de uitgebreide support voor partners van Ingram Micro Cloud. De ondersteuning stopt hier niet. Wij bieden u pre-sales support, sales en marketing support en technische ondersteuning.

Investeer in een factuur- en leveringssysteem, of betaal voor een white labeled platform van derden.

Wij leveren het factuur- en leveringsplatform.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de volledige levenscyclus van uw klantabonnementen te beheren met de Ingram Micro Cloud Marketplace: de toonaangevende technologie-marketplace met het grootste cloudaanbod.

Bouw uw eigen catalogus en beheer relaties, API’s, prijzen en doorlooptijden individueel met leveranciers.

U kiest wanneer en hoe er geschaald wordt.
 

Gebruik een oneindig ecosysteem met cloudservices via onze APS-technologie, waaronder SaaS, IaaS, HwaaS, uw core services en IoT. Vergroot de mogelijkheden voor extra winst met onze gebundelde oplossingen en diverse aanbod.

Investeer in de resources, technische competentie en tijd voor het bouwen van inschakelservices.

Gebruik onze uitgebreide programma’s voor doorlooptijd en inschakeling.
 

Zo krijgt u toegang tot support bij customer demand en lead-generatie, prijsprogramma’s van uw voorkeur en exclusieve aanbiedingen om de groei te stimuleren.

Ontvangt u nog steeds de elite partnerbehandeling die u verdient?

Bouw een speciale relatie die erop gericht is om u te helpen om uw eigen business te doen accelereren. Wij weten wie u bent! Wij weten waar u écht behoefte aan heeft!

 

We zullen er alles aan doen om uw overgang van direct naar indirect snel, gemakkelijk en winstgevend te maken. Download onze brochure.

 

Werk samen met Ingram Micro Cloud en profiteer van:

  • Gratis 24/7 support en gratis premium support op CSP (via chat, telefoon en email).
  • Geconsolideerde facturatie en geautomatiseerde facturatieverslagen.
  • Krijg ondersteuning op technisch, sales en marketing vlak.
  • Maak gratis gebruik van migration services, de GTM Hub, Managed Services en Cloudcheckr.
  • Toegang tot een uitgebreid cloud portfolio.

 

Neem contact met ons op

Ons dedicated Microsoft Cloud team kan u nog veel meer vertellen over Ingram Micro Cloud als uw Indirect CSP Provider. Stel al uw vragen over een eventuele overstap van Direct naar Indirect aan ons Microsoft Cloud team via microsoft@ingrammicro.nl of +31 (0) 30 246 4085.

0 REPLIES 0