Reply
chrisvdberg
Level 2 Contributor

ArrowSphere! Arrow als Indirect CSP Provider.

 

Waarom Arrow als Indirect CSP Provider:

 

  1. Ons ArrowSphere platform:

ArrowSphere is een uniek multi-cloud en multi-vendor platform (Microsoft CSP, Citrix, VMware, Veaam, Public Clouds en nog veel meer) waarmee onze business partners in staat worden gesteld om hun cloud business, samen met hun klanten, te laten groeien. En dan met name sneller dan de markt. Het is ook het beste platform op het gebied van Microsoft CSP. Dit wordt, naast het aantal licenties dat via het platform wordt afgenomen, ook erkend door de award die wij vanuit Microsoft hebben ontvangen voor Indirect Provider of the Year 2019.

 

Verder wordt het platform onder andere gekenmerkt door de volgende unieke functionaliteiten:

 

  • Een uniek portfolio van 50+ vendoren dat constant wordt uitgebreid. Op dit moment is het het enige platform dat 4 van de 5 grote Hyperscalers aanbiedt
  • Volledig Cloud Life Cycle Management in een single pane of glass. Denk hierbij aan vereenvoudiging van het maken van quotes, plaatsen van orders, uitgebreide en gedetailleerde billing mogelijkheden, eenvoudige rapportages, licentiebeheer, cost management etc.
  • White labeling opties. De mogelijkheid om eenvoudig en binnen enkele muisklikken een eigen webshop in te richten in een eigen huisstijl en waarmee eindklanten zelf eenvoudig licenties kunnen bestellen en beheren.
  • Maatwerkopties door middel van een beschikbare Software Development Kit en Deep API integratiemogelijkheden met diverse externe pakketten.

   

  1. Uitgebreide Supportmogelijkheden:

Binnen Arrow werken er meer dan 30+ certificeerde Microsoft support medewerkers, engineers en developers. Hierdoor kunnen wij een hoge mate van kwaliteit (eerstelijns) support aanbieden.

 

  1. Pre Sales support en inzet van Professional Services:

Binnen Arrow hebben wij verschillende ervaren en gecertificeerde PreSales consultants die onze partners kunnen ondersteunen bij complexe vraagstukken, helpen bij het maken van designs etc. Maar bijv. ook bij in de aanpak bij het migreren van complete Datacenters naar de Cloud.

 

Daarnaast biedt Arrow tevens Professional Services aan ten behoeve van implementaties, migraties en overige werkzaamheden.

 

  1. Training

Arrow biedt als Authorized Training Center diverse trainingen aan van vendoren waarmee onze business partners zich kunnen certificeren. Daarnaast bieden wij tevens diverse trainingen kosteloos aan voor en bij onze partners, maar ook via ons ArrowSphere platform.

 

  1. Financieringsmogelijkheden:

Via Arrow Capital Solutions bieden wij diverse mogelijkheden tot financiering. 

 

 

Meer u meer informatie of een live demo, neem dan contact met ons via cloud.ecs.nl@arrow.com 

 

Chris van den Berg

Business Development Manager Cloud

chris.vandenberg@arrow.com

 

Jap Verburg

Business Development Manager Microsoft

jap.verburg@arrow.com

 

Remco Kuypers

Business Unit Manager Cloud

remco.kuypers@arrow.com

0 REPLIES 0