Hero Banner

IAMCP Suomi

Reply
ristol
Level 3 Contributor

IAMCP:n ja Telia Finlandin verkostoitumistilaisuus Microsoft-kumppaneille | 18.11. kello 16-17

IAMCP logo.png

IAMCP Finland järjestää yhdessä Microsoftin ja Telian kanssa torstaina 18.11. alkaen kello 16 Partner-to-Partner -verkostoitumistilaisuuden Telian tiloissa Triplassa, jossa tarkoituksena on löytää konkreettisia yhteistyömahdollisuuksia tilaisuuteen osallistuville Microsoft-kumppaniyrityksille.
 
Mitä tapahtumalta voi odottaa, Telian sanoin:
 
”Me Telialla palvelemme laajaa kirjoa suomalaisia yrityksiä ja tarjoamme heille erilaisia ICT-palveluja puhelinliittymistä konesaleihin. Tarjoamme asiakkaillemme laajalla kirjolla erilaisia Microsoftin teknologiaan liittyviä palveluja, ja kaipaamme nyt avuksemme vahvistuksia pilvihankkeisiin asiakkaittemme avuksi. Teemme paljon itse mutta uskomme yhteistyöhön ja haluamme rakentaa asiakkaillemme vahvan Microsoft kumppaniekosysteemin.
 
Etsimme kumppaneiksi suomalaisia pieniä ja ketteriä asiantuntijataloja, jotka tuovat täydentävää osaamista asiakkaittemme palvelujen rakentamiseen. Tule kanssamme auttamaan asiakkaitamme Microsoftin pilven paremmassa hyödyntämisessä.
 
Teemme jo nyt vastaavaa yhteistyötä mm. O365- ja Teams -palveluiden osalta Microsoft-asiantuntijayritysten kanssa. Haluamme laajentaa tätä yhteistyötä uusille osaamisalueille kuten integraatiot, sovellusten modernisointi, datavarastojen kehitys pilveen, DevOps-toiminta ja pilven ratinalisointimalli (transformaatiomalli).
 
Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat muutaman päivän työpajoista pitkäaikaisiin useiden kuukausien projekteihin.
 
Tarjoamme kumppaneillemme valmiita asiakkuuksia ja myyntikanavan. Autamme yhdistämään asiakkaittemme tarpeet kumppaniemme osaamisen kanssa.”
 
Tule tapaamaan Teliaa 18.11 järjestettävään tapahtumaan, jossa kuulet miten vastaavat yhteistyöt mm. Digikuun kanssa edistyvät. Tarjolla uusia mahdollisia asiakkuuksia ja mukavaa verkostoitumista tarjoiluineen.
 
Agenda:
 • Avaus | Kari Tuisku (IAMCP), Tarja Kauhanen (Microsoft)
 • Telia ja ajatukset kumppanuudesta | Juho Saari, Pekka Järvinen & Jani Meuronen (Telia)
 • Puheenvuoro Telian Microsoft -kumppanilta | Tommi Maijanen & Antti Ahola (Digikuu)
 • Virvokkeita ja verkostoitumista

   

  <<<Ilmoittaudu mukaan>>>

   

  Ilmoittautuminen päättyy 17.11.

Check my LinkedIn profile:
https://www.linkedin.com/in/ristolahi/
0 REPLIES 0