Reply
sandevanleeuw
Level 3 Contributor

Waar liggen voor jou als ICT-organisatie de zakelijke successen met Microsoft?

Microsoft heeft sinds de introductie van Dynamics 365 de oplossing voor klanten die op zoek zijn naar schaalbare en volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen met de maximale betrouwbaarheid van de Cloud.

Als unieke aanvulling op dit volledige platform biedt Microsoft het Power Platform. Met het Power Platform heeft Microsoft het modernste low code / no code platform van dit moment op de markt gebracht en dat biedt voor jou als ICT organisatie unieke kansen om een vernieuwende propositie op de markt te zetten en daarmee een nieuwe business op te bouwen.

Profiteer als ICT-organisatie van de groeiende vraag naar Microsoft Dynamics 365


Om aan de groeiende vraag te voldoen is Microsoft dringend op zoek naar nieuwe partners. Dit is een unieke kans voor jou als ICT organisatie om Dynamics 365 of het Power Platform toe te voegen aan jouw productportfolio.

 

Voor wie is deze clinic:

Deze clinic organiseren wij speciaal voor ICT organisaties die nieuwe groeikansen zien met de Business Apps oplossingen van Microsoft en willen investeren in Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform.

  • Je verkoopt al ERP- of CRM-oplossingen maar je zou ook graag je dienstverlening willen uitbreiden met de business oplossingen van Microsoft.
  • Je verkoopt Microsoft 365 of Azure, maar je wil dit graag verder uitbreiden met de CRM of ERP oplossingen van Microsoft.
  • Je bent al een Dynamics partners maar je hebt de ambitie om je productporfolio uit te breiden met een extra Dynamics 365 oplossing, denk bijvoorbeeld aan Sales of Business Central.

Hoe kunnen wij je helpen?

Om je te helpen bij het inzichtelijk maken van deze marktkansen en meer begrip te krijgen van de zakelijke oplossingen van Microsoft, organiseert Microsoft in samenwerking met Companial deze unieke clinic.

 

MELD JE GRATIS AAN

 

NL---Microsoft-event---2023-02-24---version-B---1080x1080.png

0 REPLIES 0