Hero Banner

Events & Trainings

Partner events Information about upcoming live and on-demand partner events.

Reply
EmmaF
Microsoft

Microsoft Sweden Security Training Series

Microsoft Sverige webbinarserie för med fokus på våra tjänster för IT-säkerhet och regelefterlevnad
 
April-Juni
Kostnadsfri!

 

Webbinarserien består av 9 avsnitt, var och en ca 30-60 minuter lång. Dessa kommer att streamas live under april och juni samt finnas tillgängliga på on-demand efteråt.

 

Om du går med dem alla kommer du att kunna få badge (Microsoft Sweden Security Advisor) som visar att du gått igenom hela kursen. Observera att när du registrerar dig kommer du att registrera dig för alla 9 delar.

 

 

Seriens innehåll:

Utbildningsserien kommer att omfatta ett brett utbud av säkerhets- och regel efterlevnadserbjudanden från Microsoft. Allt från varför du kan lita på Microsoft och hur vi säkert levererar våra molntjänster till hur dessa fungerar i våra moln, lokal infrastruktur till andra konkurrerande moln.

 

Som Microsoft-partner, kommer du att lära dig hela vårt budskap kring IT-säkerhet och Regelefterlevnad. Du kommer med trygghet kommer kunna ta initiativet och prata om detta med våra gemensamma kunder. Ämnen vi kommer täcka inkluderar:

 

  1. Vad är den övergripande Säkerhets storyn från Microsoft? Och hur möter vi våra kunders föränderliga behov i det omvälvande IT-landskap som är vår vardag?
  2. Hur skapar vi förtroende för de moln- och datacentertjänster i världsklass som levereras av Microsoft moln, och som snart kan levereras från Sverige?
  3. Användarnas identitet är den nya säkerhetsperimetern, och Azure Active Directory med dess kringliggande tjänster är tegelstenen som bygger den nya muren!
  4. Varje organisation hanterar data om allt från anställda, kunder och sin egen IP. Att skydda denna data är en viktigt både ur ett affärsperspektiv och ett regulatoriskt perspektiv.
  5. Cyberattacker fortsätter att utvecklas och öka så att skydda IT-infrastrukturen är en viktig uppgift för alla organisationer. Med Microsoft kan vi kan skydda allt från klienter till molntjänster och allt mellan, oavsett OSE och plattform.
  6. Med det stigande hotlandskapet är en SOC:s komplexa arbetsliv minst sagt utmanande. Med hjälp av Sentinel och Microsoft Defender kan vi göra detta effektivare!
  7. Utveckling av applikationer, oavsett om det är för internt eller externt bruk, är vardag för många organisationer. Med Microsofts ramverk för Security Developement Lifecycle (SDL) kan man säkra så att de byggs på ett säkert sätt.

 

Registrera dig nu: Microsoft Sweden Security Training Series – Sweden (cloudchampion.se)

 

MSFT-swedenSecurityAdvisor.png

0 REPLIES 0