Reply
sandevanleeuw
Level 3 Contributor

Microsoft Partner Event een live demonstratie van Dynamics 365 Business Central en het Power Platform

Donderdag 16 Februari, 2023

9:00 – 10:30 CET

 

Microsoft heeft sinds de introductie van Dynamics 365 de oplossing voor klanten die op zoek zijn naar schaalbare en volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen met de maximale betrouwbaarheid van de Cloud.

 Als unieke aanvulling op dit volledige platform biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dynamics 365 Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer voor kleine en middelgrote bedrijven en biedt een uitgebreide set functies voor financieel beheer, supply chain management en projectbeheer.

Speciaal voor ICT organisaties die geïnteresseerd zijn om deze oplossing aan te bieden aan hun klanten organiseren wij samen met Microsoft deze partnersessie. Tijdens deze live demonstratie van Dynamics 365 Business Central krijg je een rondleiding door de gebruikersinterface en krijg je een goed beeld van de belangrijkste kenmerken en functionaliteiten. Tevens krijg je een demo over de unieke integratie met het Power Platform, Microsoft 365 en Teams. En tot slot gaan we dieper in op de licentiestructuur van Dynamics 365.

 

Voor wie is deze clinic

Deze live demo is speciaal voor ICT bedrijven die nieuwe groeikansen zien met deze ERP oplossing, en nu meer willen weten over de technische mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform.

Na het volgen van deze Webinar weet je meer over de functionele eigenschappen van Dynamics 365 Business Central en heb je een goed beeld gekregen over de unieke integratie met Microsoft 365 en Dynamics 365.

 

Meld je gratis aan voor deze Webinar

0 REPLIES 0