Hero Banner

Dynamics 365 -liiketoimintaratkaisut

Microsoftin Business Applications -foorumi kumppaneille.

Reply
SamiPappilaMSFT
Microsoft

Vinkkejä Dynamics sertifioitumiseen!

Tunnista polkusi!

Löydä oma reittisi huipulle. Tunnista sertifikaatit, mitkä koet omaksesi tai haasta itsesi ja valloita uusia alueita laajentaen omia taitojasi sekä näkemyksiäsi yli ratkaisu- tai tuotealueiden. Käytä reittisi suunnittelun apuna meidän sertifikaattikarttaamme.

 

Aseta itsellesi tavoiteaikataulu

Tunnista lähtötasosi, sertifiointiin tarvittavien tenttien sisällöt sekä arvioi kuinka paljon tarvitset aikaa opiskelulle. Varaa itsellesi tenttiin aika tulevaisuuteen ja tavoittele suunnitelmallista valmistautumista sinne asti. Tenteissä kysyttävä sisältö löytyy aina tenttikohtaiselta sivultamme 'Skills measured' -osiosta. Esimerkiksi tässä on MB-300 tentin rekisteröitymissivu.

 

Varaa aikaa opiskelulle

Jos aihe-alue on sinun heiniäsi jo lähtökohtaisesti, eli niin sanotusti tentin suorittamista vaille valmis, niin tentti on helppo suorittaa alta pois.

 

Jos taas et ole aivan varma, että onko aihe-alue täysin heiniäsi, niin varaa hyvin aikaa valmistautumiseen. Useimpien tenttien rekisteröitymissivuilta löytyy linkit meidän Microsoft Learn sivustolle, sekä myös suositellut opintopolut. Microsoft Learnin sisältö on vapaasti hyödynnettävissäsi.

 

Lisäksi järjestämme usein pitkin vuotta erilaisia kursseja, jotka käyvät läpi eri tenttien käsittämät sisällöt ja tähtäävät osallistujien sertifioitumiseen. Suora ja helposti muistettava linkki koulutustarjontaamme on: aka.ms/kumppanikoulutukset. Tätä postausta kirjoitettaessa kalenterissa on vaikka mitä Dynamics tentteihin ja sertifikaatteihin tarjontaa saatavilla kuin myös Power Platformin osalta (vinkki laita hakukenttään hakutermiksi "MB-" tai "PL-"). Et tarvitse muuta kuin varata ajan ja osallistua, ja oppia ohjatun koulutuksen muodossa.

 

Meiltä löytyy vapaasti käytettäväksi erilaisia nauhoitettuja kursseja, jotka valmentavat osallistujat/katsojat tuleviin sertifikaatitentteihinsä. Osoitteesta aka.ms/VTS löytyy hyvin paljon erilaisia ja kattavia kursseja, jotka käsittelevät ja vievät opiskelijat läpi tenteissä käsiteltävät aiheet. Dynamics ja Power Platformin osalta löytyy vaikka mitä kurssitarjontaa:

 

Practice Test Sessions

Tähän haluisin vielä lisätä muistutuksen Practice Test -sessioista, joissa prepataan sertifikaattitentteihin. Sessioissa käydään läpi sertitenttien kysymyksiä ja annetaan vinkkejä miten strategisesti vastata kysyttyihin kysymyksiin. Nämä sessiot ovat suunnattu henkilöille, jotka ovat jo käyneet aihealueen opiskelumateriaalin läpi ja tähtäävät seuraavaksi sertitenttiin.

Tälle keväälle on tiedossa vielä yhteensä neljä sessioita kahdesta eri sertistä:

 

 

Sertifikaatit hyödyntävät sekä työntekijöitä että työnantajia

Osoita osaamisesi ja kerää tunnustusta, minkä olet sertifikaatin saaneena ansainnut. Työnantajat arvostavat sertifioituneita ja tunnistavat paremmin heidän osaamisensa. Samoin kumppaniorganisaatiot hyötyvät sertifioinneista kompetenssien kautta. Edistä urasi seuraavaa etappia haluamaasi suuntaan!

0 REPLIES 0