Hero Banner

Dynamics 365 -liiketoimintaratkaisut

Microsoftin Business Applications -foorumi kumppaneille.

Reply
SamiPappilaMSFT
Microsoft

Customer Data Platform ja Dynamics 365 Customer Insights

Asiakaskokemuksen kehittäminen, asiakaskohtaamisten personointi, asiakas 360, monikanavaiset asiakasmatkat... Termejä on monta, mutta nämä ovat keskeisiä termejä tämän päivän asiakaskohtaamisten, asiakaskokemuksen sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten keskuudessa - toimialasta riippumatta.

 

Asiakasdata on valtava voimavara, joka tehokkaasti kerättynä ja koostettuna, rikkoen data- sekä organisaatiosiiloja, tehtynä jokaiselle ajankohtaisen 360 asiakasnäkymän tarvitsevalle saataville ja hyödytettynä yrityksen liiketoiminnan jokaisella osa-alueella, niin kaikissa fyysisissä kuin digitaalisissa kanavissa, mahdollistaa asiakaskohtaamisen viemisin aivan uudelle tasolle nostaen asiakkaiden lojaaliutta sekä asiakastyytyäisyyttä. 

 

Dynamics 365 Customer Insights on Customer Data Platform kategorian palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kerätä, koostaa ja yhtenäistää yrityksen asiakkaista kerätty data yhdelle alustalle, antaen lisäksi mahdollisuuden analysoida, mittaroida ja segmentoida yhtenäistettyjä asiakasprofiileja. Lisäksi Customer Insightsissa on mahdollista hyödyntää tekoälyä tuotteessa jo valmiiksi olevien koneoppimismallien kautta ja analysoida asiakaspoistumariskiä sekä muodostaa asiakkaille tuotesuosituksia. Omia koneoppimismalleja voi helposti hyödyntää rakentamalla ja harjoittamalla niitä Azuren monipuolisten tekoälypalvelujen avulla ja käyttämällä niitä Customer Insightsissa. Tämä kaikki valmiin SaaS-muodossa tarjottavan data-alustan päällä, jolla on valmiita yhdistimiä muun muassa...

  • erilaisiin tietolähteisiin sekä teknisiin työkaluihin lukeaksesi asiakasdataa sisään Customer Insightsiin,
  • suosittuihin markkinoinnin työkaluihin ja palveluihin,
  • muihin Dynamics 365 liiketoimintasovelluksiin sekä analytiikkatyökaluihin,
  • ja mikäli valmista yhdistintä ei tarpeeseen löydy, voit helposti hyödyntää järjestelmän rajapintoja hyödyntääksesi 360 asiakasprofiileja tai asiakassegementtejä missä järjestelmässä ikinä on siihen tarve.

 

Mikäli haluat asiakkaiden syvällisen ymmärtämisen lisäksi reaali-ajassa lähestyä, personoida ja orkestroida asiakaskohtaamisia sekä asiakasmatkoja, tämäkin on mahdollista Dynamics 365 Marketing liiketoimintasovelluksen uudellaa kyvykkyysalueella nimeltä Customer Journey Orchestration. Reaaliaikainen ja yksilökohtainen markkinointi tarjoaa ennennäkemättömän mahdollisuuden personoida asiakaskohtaamisia ja parantaa asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä.

 

Suosittelen lämpimästi 25 minuutin videoklippiä aiheesta katsottavaksi meidän toukokuisesta Business Applications Summit tapahtumasta: MyMbas - Customer engagement transformed: hyper-personalize experiences to drive better business results (microsoft.com)

 

Kumppanit, jos teillä herää kiinnostus aihetta kohtaan, allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä!

 

Sami Pappila

Kumppaniarkkitehti @ Microsoft

etunimi.sukunimi@microsoft.com

0 REPLIES 0