Hero Banner

Azure - älykäs pilvi ja reuna

Infra, modernit sovellukset, IoT-, Edge-, DevOps-, Data&AI.

Reply
MariAlho
Microsoft

Kumppani voi nyt itse nominoida Azure migraatio- ja modernisointiohjelmaan (AMMP Partner-led) asiakkaita

Kiitettävän iso joukko  Suomen Microsoft-kumppaneista ovat investoineet  asiantuntijatunteja saavuttaakseen Microsoftin Azure Advanced Spezialization- statuksen esimerkiksi Windows- ja SQL työkuormien migraatiosta ja  modernisoimisesta. Nyt jos koskaan tälle osaamiselle on asiakkaissa kysyntää, koska asiakkaiden on päivitettävä SQL-sekä Windows 2012 -versionsa. Nyt on oikea  hetki pohtia, kannattaako sovellus samalla modernisoida tai migroida Azureen sellaisenaan välttääkseen erilliset vanhentuneiden versioiden tukimaksut  (Extended support). Tärkeää on myös  huolehtia projektin  yhteydessä tietoturva-asiat  ajantasalle. 

 

Azure Advanced Specialization-kumppanit voivat hyödyntää  asiakasprojekteissa Microsoftin tukiohjelmia, kuten Azure-migraatio ja modernisointi-ohjelmaa (AMMP). AMMP-ohjelma sisältää pääsyn “best practice”-resursseihin, Microsoftin asiantuntijatukea eri projektin vaiheessa, sekä rahallista tukea itse migrointi tai modernisointiprojektiin.  

 

Syyskuun alusta alkaen Azure Advanced Specialization-kumppani (AMMP partner-led) on voinut itse nimetä asiakkaan AMMP- ohjelmaan Partner Centerin kautta. Projekti koot on jaettu T-paita mitoituksella  S, M ja L -kokoihin ja rahallisen tuen määrä riippuu tulevan 12 kuukauden Azure-kulutuksen arviosta. Esimerkiksi M-kokoon projektille voi hakea hakea tukea, jos arvioitu Azure-kulutus on 125 – 250.000 USD seuraavan 12 kuukauden aikana. Tuolloin tuki on 35.000 USD. Lisätietoja blogista: New AMMP Partner-led empowers partners and accelerates customer success  - Microsoft Cloud Partner Network

 

Azure Advanced Specialization-kumppanit ovat erittäin tärkeintä Microsoftille. Haluamme tehdä läheistä yhteismyyntiä ja markkinointia yhdessä valituille asiakkaille. Isoimmat ja vaativimmat projektit on edelleen hyvä suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä Microsoftin myynnin kanssa. Tätä työtä me kumppanivastaavat johdetaan Microsoftilla. Teidän osaamisenne on keskiössä, jotta pystymme auttamaan asiakkaita omissa jatkuvasti muuttuvissa tarpeissa ja haasteissa korkea laatuisesti. 

 

Lisätietoja ohjelmasta löytyy: Azure Migration & Modernization Program | Azure for Partners (microsoft.com)

0 REPLIES 0