Hero Banner

Arrangementer & opplæringskurs

Ressurser og oppdateringer om arrangementer og opplæring.

Reply
StineSaatvedt
Moderator

Sopra Steria mottar Microsofts Skilling Partner Award

IMG_1350.jpg
Microsoft Norge delte ut årets «Skilling Partner Award». Prisen gikk til Sopra Steria for deres innsats og resultater innen opplæring, innovasjon og videreutvikling av seg og sine kunder.

– Gratulerer til Kjell Rusti og Sopra Steria som mottok årets «Skilling Partner Award»! Dere har vist til konkrete resultater gjennom kreativitet, transformasjon og innovasjon innen kjøreopplæring og adopsjon av Microsoft Cloud-teknologi. Gjennom dette arbeidet bidrar dere til å proaktivt lukke det tekniske ferdighetsgapet, samtidig som dere møter kundebehovene, sier Atle Spilde, direktør for partnersamarbeid i Microsoft Norge.

 

Vinnerne av partnerprisene ble kåret 25. august, og prisen ble delt ut på den årlige Microsoft Award Ceremony torsdag forrige uke.

 Vi er svært glade for å motta denne prisen. Fa glig utvikling og kunnskapsdeling ligger i kjernen av vår selskapskultur «Power of Sharing». Vi har et stort fokus på opplæring og deling av kunnskap i hele organisasjonen, sier administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia, Kjell Rusti, og fortsetter:

– I Sopra Steria fokuserer vi både på den enkeltes individuelle læringsplaner, og samtidig læring på tvers av team og avdelinger gjennom våre fa ggrupper og fa gmiljøer. Samtidig fokuserer vi på å skape resultater gjennom å dele kompetanse med våre kunder, sier Rusti.

 

Atle Spilde mener at i en verden i endring, er det spesielt de tekniske ferdighetene som bør være i fokus:

– Alt starter med å ha de riktige ferdighetene. Uten disse, kommer man ingen steder. Det er de tekniske ferdighetene som skaper vellykkede organisasjoner i en verden med stor utviklings- og endringstakt. Utviklingshastigheten krever en solid læringskultur, noe som bør være topp prioritert i samfunnet, hos alle arbeidstakere og virksomheter. Her gjør dere i Sopra Steria en fantastisk jobb, avslutter Spilde.  

Tidligere i år vant også Sopra Steria den gjeve 2021 Microsoft Partner of the Year-prisen, og forrige uke ble konsulentselskapet sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider. Og i 2020 ble prisen Årets Data og AI prisen delt ut for siste gang. Den gikk til Sopra Steria som er regjerende partner innen data og AI.

 

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 46 000 medarbeidere i 25 land, og hadde en omsetning på € 4,3 milliarder i 2020. I Norge sørger 2000 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020.

 
Vil du vite mer?
Kristin Blix-EltonMarkeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia

Link to post: https://www.linkedin.com/posts/soprasteria_sopra-steria-mottar-microsofts-skilling-activity-6840990331614371840-qPUc

 

0 REPLIES 0